Server
Photobucket
VOTE TABEL
VotatiNE In CS BESTIAL Top 100 Counter-Strike BesTiaL
Vote In GTOP Servers!!!

Top 100 Counter Strike sites

Regulamentul Serverului!!!

Go down

Regulamentul Serverului!!!

Post  Admin on Thu Jun 30, 2011 12:52 pm

Recomandări pentru mesajele scrise în forumuri:

1. Căutaţi cel mai potrivit forum şi topic pentru mesajele voastre, citiţi descrierea forumului înainte de a scrie mesaj, verificaţi dacă acel subiect nu se discută în alt loc:

o Pentru a citi regulamentul forumului şi ultimele anunţuri, accesaţi forumul: Anunţuri.
o Folosiţi motorul de căutare al forumului.

2. Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:

o Titlul unui topic trebuie să fie clar şi relevant pentru toţi utilizatorii, nu e potrivit să folosiţi titluri de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Spam-ul nu este tolerat sub nicio formă. Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă. Încercaţi să nu scrieţi mesaje consecutive în acelaşi topic la interval mai mic de o zi, folosiţi butonul de modificare al mesajului. Nu umpleţi forumurile cu acelaşi mesaj, aştepaţi cel puţin o zi să vi se raspundă dacă aţi cerut informaţii.
o Scrieţi mesaje al caror subiect sa fie legat de obiectul discuţiei. Discuţiile ce ţin de alte topicuri pot fi deschise în forumul Offtopic, iar pentru discuţiile de alt gen folosiţi alte forumuri.
o Textul e firesc sa fie "normal": nu folosiţi în mod excesiv imaginile emotive (emoticons), nu folosiţi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni prea mari sau prea mici, nu folosiţi excesiv sau repetitiv punctuaţia (ex. !!!!!!!!!!!! sau ??????????).
o Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori: nu porniţi discuţii incendiare sau în contradictoriu pe subiecte privind judecaţi, preferinţe, gusturi sau obiceiuri personale, este complet interzis şi inacceptabil orice fel de atac la persoana, discutaţi ideea şi nu persoana.
o Forumul nostru este destinat audienţei generale. Mesajele pornografice sau conţinând orice text, imagine, link, etc. cu impact abuziv, obscen, vulgar, nu sunt tolerate.
o Membrii sunt rugaţi să respecte copyright-ul celorlalţi utilizatori, site-uri, media etc. Nu se vor afişa url-uri sau cere informaţii de warez, crack-uri, re-printing etc.
o Nu includeţi imagini de pe alte servere, este suficient să puneţi un link activ către acele imagini.
o Textul scris în mesaj nu trebuie să depăşească 1 pagină standard (pagină A4 cu 2000 de caractere, inclusiv spaţiile dintre cuvinte).
o Reclama nu este acceptată.

2. Imaginile personale (avatarurile):

o Nu trebuie să depăşească 50kB şi 120x120 pixeli.
o Nu folosiţi animatii gif pentru avataruri!

3. Semnătura:

o Trebuie să aibă o dimensiune rezonabilă, maxim 4 rânduri (1000 de caractere).
o Să nu conţină imagini.
o Descrierea link-ului din semnătură trebuie să fie în concordanţă cu ce există pe site-ul respectiv, link-ul nu trebuie să fie referral.

4. Mesageria privată:

o Nu folosiţi mesageria privată pentru a lua contact cu administratorii şi moderatorii forumului. Dacă aveţi probleme sau întrebări, scrieţi-le în cel mai potrivit forum şi cineva dintre ei se va ocupa de acel lucru.
o Nu trimiteţi mesaje cu conţinut nedefinit sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privată, ca mijloc de comunicare în cadrul forumului, trebuie folosită doar la iniţierea uneia dintre parţile aflate în discuţie.

5. Moderatorii forumului sunt singurii în măsură să rezolve cererile utilizatorilor. Dacă regulile de mai sus sunt încălcate voit şi în mod repetat, acelui utilizator i se va şterge mesajul ori mesajele sau la recidiva chiar contul.

6. Nu uitaţi, ca utilizator al forumului nostru aţi fost de acord cu următoarele prevederi:

"Intotdeauna administratorii şi moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant, cat mai devreme posibil; oricum, le este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiţi ca toate mesajele exprima punctul de vedere şi opiniile autorilor, nu ale administratorilor, moderatorilor sau ale webmaster-ului (excepţie facand mesajele scrise chiar de catre ei) şi de aceea ei nu pot fi facuţi responsabili, dar pot trage la raspundere pe autorii textelor respective.

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si/sau moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (sau pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta).

Nu uitati ca forumul (...) este in primul rand spatiul nostru, al membrilor sai, de opinie si dialog, nu spatiul de joaca al unor adulti frustrati care se manifesta precum copiii scapati din mana parintilor."

Admin
Admin

Posts : 2
Join date : 2011-06-30

View user profile http://zmplague.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum